Kolikkopelit ovat eräänlainen peli.

Viiden kiekon, kolmen linjan kolikkopeli on asetettu autiomaassa ja siinä on kymmenen kiinteää voittolinjaa. Voitat, kun saat kolme tai viisi vastaavaa symbolia vasemmalta oikealle. Se on keskitason tai matalan volatiliteettipeli, jonka oletusarvoinen RTP on 93,34 prosenttia, joka sisältää jättipottipanoksen, joka vähentää RTP: n 88 prosenttiin, sama kuin Mega Moolah. Se perustuu edelliseen Wowpot Jackpot -palkintoon samannimisestä pelistä. Palkintopotti on yli 8 miljoonaa dollaria kirjoitushetkellä, ja se nousee merkittävästi syyskuussa 2020.

Microgaming-grafiikat sisältyvät nyt vakiona, ja taustana käytetään autiomaataustoja. Pelaaminen on vähemmän hauskaa kuin muut merkkituotteet, koska ilmaiskierroksia ei ole. Sen maksimipanosarvo on x500, mutta merkittävän summan voittaminen peruspelissä on epätodennäköistä. Tämän seurauksena ainoa asia, joka pitää sinut pelissä, on mahdollisuus voittaa suuria jättipottibonuksia.

Eniten ilmaiskierroksia sisältävä peli on Bonanza.

Vuonna 2011 perustettu Big Time Gaming mullisti alan vuonna 2016, kun se esitteli Megaways-mekaniikan, joka on nyt saatavana Red Tiger Gaming -pelissä NetEntin hankinnan ansiosta. Megaways on peliominaisuus, jonka avulla pelaajat voivat avata jopa 117 649 erilaista tapaa voittaa matkalla suuriin palkintoihin.

Peli ilmestyi ensimmäisen kerran Internetissä vuonna 2016, Megaways-villityksen huipulla, joka sisälsi pelejä kuten Maze Escape, Divine Fortune, Shining King, The Expendable ja joukko muita. Bonanza by Big Time on edelleen yksi Internetin tunnetuimmista kolikoista. Se on kuuden kiekon paikka, jossa panokset alkavat 0,20 kolikkoa kierrosta kohden, mutta voitat jopa 120 000 kolikkoa, jos olet onnekas. Sillä on oletuksena 96 prosentin RTP, ja sitä pidetään erittäin volatiliteettipelinä.

Bonanzan kertoja tekee siitä erottuvan. Ilmaiskierrosbonuskierroksen aikana sinun pitäisi teoriassa pystyä saamaan ääretön määrä ilmaiskierroksia. Koska kyseessä on kaivosaiheinen peli, kirjainten G-O-L-D kirjoittaminen keloille palkitsee sinut kahdellatoista ilmaiskierroksella. Jokainen laskeva hajonta puolestaan ​​lisää peliin vielä viisi pelaajaa. Jos saat kultapalkkeja, voit voittaa lisää kierroksia tässä ominaisuudessa. Voit saada vielä viisi kierrosta kolmen baarin jälkeen, kymmenen kierrosta neljän baarin jälkeen, eikä sinun tarvitse rajoittaa kuinka monta kierrosta saat kasinoilla.

Deadwood – Voitto hinnalla millä hyvänsä

Huolimatta siitä, että Nolimit City ei ole yhtä tunnettu kuin jotkut muut kehittäjät, sen innovatiiviset asiantuntijat ovat auttaneet sitä luomaan itselleen nimen. Se perustettiin vuonna 2013, ja se toimii varjossa ja julkaisee pelejä, jotka ovat verrattavissa markkinoiden parhaisiin.

Nolimit julkaisee vuonna 2020 jatko-osan Tombstone-nimelle Deadwood, jonka teema ja nimi on samanlainen kuin Tombstone ja joka perustuu länsimaiseen mytologiaan. HBO: n samanniminen televisio-sarja voi auttaa muita kuin historian harrastajia tutustumaan kaupunkiin. Hiillos lentää kuumien kelojen pyöriessä tässä pelissä, jota pelataan ainutlaatuisella ruudukolla 3-4-4-4-3.

Deadwood on erittäin volatiliteetti, jonka RTP on hieman alhaisempi kuin alan keskiarvo 96,03 prosenttia. Taika tapahtuu neljässä eri ilmaiskierrosmoodissa, jotka vievät tämän kolikkopelin aivan uudelle tasolle, bonuskierroksen voitoilla jopa x13,950 panoksella. Pelissä käytetään tahmeaa progressiivista xNudge-tekijää ilman ylärajaa. Gunslinger Spins -kertoja ei nollata. Se kasvaa jokaisen xNudgen kanssa, mikä voi johtaa suureen voittoon.

VIIMEAIKAINEN IDEA ERITTÄIN PITKIIN MAKSUAJOIHIN

Monimutkainen grafiikka ja pelattavuus ovat osa mitä tahansa pelikokemusta. Jos näitä ominaisuuksia tarvitaan pelattaessa pelejä mobiililaitteellasi, tarjolla on paljon kehittyneempiä genrejä, jotka eivät salli vedonlyöntiä. Jos nautit online-kolikkopelien pelaamisesta, voit seurata, missä paikoissa on korkeimmat voitot ja missä voit pelata niitä. Sinun pitäisi olla huolissasi sijoituksesi tuotosta, kunnes rahasi ovat linjalla. Toki hauskanpito on välttämätöntä, mutta miksi etsit edellä mainittujen kaltaisia ​​pelejä, joissa yhdistyvät edut ja viihde?